Englantilainen päivällinen kruunaa festivaali-illan! Keittiömestari Pasi Viitala on suunnitellut huolella illallismenun, joka vie makumatkalle Britannian perinteisiin herkkuihin. Aistien juhlaa täydentää Pappilan tunnelmallisessa miljöössä soivat englantilaisen barokin komeimmat sävelet – illan taustamusiikkina kuullaan barokin mestareiden suurimpia hittejä levykirjastosta.
Päivällisen aikana musiikkitoimittaja Risto Nordell vie kuulijat syvemmälle englantilaisen renessanssin ja barokin aikakauden musiikkiin. Risto Nordell (s. 1959) on Yleisradion musiikki- ja kulttuuritoimittaja, joka on saanut ohjelmistaan useita palkintoja, mm. Kirkon kulttuuripalkinnon vuonna 2015. Hänen elämänsä tarkoitus on musiikki, ja elämänlaatua kohentavat myös kalastus, purjehdus, hapanjuurileipominen sekä räntäsateinen Saaristomeri marraskuussa. Nordell valmistui Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi vuonna 1989, ja hänen pääaineensa oli laulu. Vaikka hän lopetti laulamisen jo 35 vuotta sitten, hän on edelleen kysytty luennoitsija ja konserttien juontaja eri puolilla Suomea. Hänen tunnetuin radio-ohjelmansa on "Riston Valinta", jota hän on toimittanut Yle Radio 1:ssä vuodesta 2007. Vuonna 2018 ilmestyi myös hänen esikoiskirjansa Riston Valinta – parasta mahdollista musiikkia vuoden matkalle (Kirjapaja).
Päivällisen kuluessa Risto Nordell tarjoaa musiikillisia välipaloja ja mielenkiintoista tietoa englantilaisesta renessanssin ja barokin aikakauden musiikista, johdattaen kuulijat syvemmälle sen aikakauden sävelten ja historiankäänteiden maailmaan. Tule nauttimaan ainutlaatuisesta yhdistelmästä hienostunutta ruokaa ja ajattomia säveliä! Päivälliselle on myynnissä paikkoja rajoitetusti.
Lontoo-menu suunnitellut Tyrvään Pappilan keittiömestari Pasi Viitala
Karitsatartar & cheddar Karitsatartar, piccalillia, mustapippuricheddaria ja keltuaista sekä piparjuurikastiketta L, G
Fish & chips Rautaveden kuhaa rapeaksi paneroituna, hernepyreetä, perunaa ja tartarkastiketta L, G
Trifle Tuoretta marjaa, valko- ja tummasuklaata sekä sitruunakakkua kerroksittain L
Lontoo-kasvismenu suunnitellut Tyrvään Pappilan keittiömestari Pasi Viitala
Juurestartar & cheddar Tartar juureksista, piccalillia, mustapippuricheddaria ja keltuaista sekä piparjuurikastiketta L, G
Fishless chips Rapeaksi paneroitua kotimaista kylmäsavutofua, hernepyreetä, perunaa ja tartarkastiketta L, G
Trifle Tuoretta marjaa, valko- ja tummasuklaata sekä sitruunakakkua kerroksittain L