Englantilainen päivällinen kruunaa festivaali-illan! Keittiömestari Pasi Viitala on suunnitellut huolella illallismenun, joka vie makumatkalle Britannian perinteisiin herkkuihin. Aistien juhlaa täydentää Pappilan tunnelmallisessa miljöössä soivat englantilaisen barokin komeimmat sävelet – illan taustamusiikkina kuullaan barokin mestareiden suurimpia hittejä levykirjastosta. Tule nauttimaan ainutlaatuisesta yhdistelmästä hienostunutta ruokaa ja ajattomia säveliä! Päivälliselle on myynnissä paikkoja rajoitetusti.
Lontoo-menu suunnitellut Tyrvään Pappilan keittiömestari Pasi Viitala
Karitsatartar & cheddar Karitsatartar, piccalillia, mustapippuricheddaria ja keltuaista sekä piparjuurikastiketta L, G
Fish & chips Rautaveden kuhaa rapeaksi paneroituna, hernepyreetä, perunaa ja tartarkastiketta L, G
Trifle Tuoretta marjaa, valko- ja tummasuklaata sekä sitruunakakkua kerroksittain L
Lontoo-kasvismenu suunnitellut Tyrvään Pappilan keittiömestari Pasi Viitala
Juurestartar & cheddar Tartar juureksista, piccalillia, mustapippuricheddaria ja keltuaista sekä piparjuurikastiketta L, G
Fishless chips Rapeaksi paneroitua kotimaista kylmäsavutofua, hernepyreetä, perunaa ja tartarkastiketta L, G
Trifle Tuoretta marjaa, valko- ja tummasuklaata sekä sitruunakakkua kerroksittain L