Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Laulupolku – musiikillinen kaupunkikävely

Laulupolku – musiikillinen kaupunkikävely

Laulupolku on ainutlaatuinen elämys, joka yhdistää musiikin, luonnon ja yhteisöllisyyden. Matka kulkee Sastamalan kauniissa maisemissa ja tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä hetkeen, hengittää syvään ja antautua keskiaikaisen musiikin lumoon! Kävely, musiikki ja yhdessä jaetut kokemukset luovat yhteyden ympäröivään maailmaan ja toisiimme.

Laulupolun varrella kuullaan kaksi kiehtovaa minikonserttia. Pukstaavin puistossa (sateella sisällä tapahtumasalissa) esiintyy Duo Medieval, eli multi-instrumentalistit ja laulajat Uli Kontu-Korhonen ja Anneliina Rif, jotka esittävät keskiaikaista musiikkia aikakauden soittimilla, kuten organettolla, dulcimerilla, harpulla, nokkahuiluilla ja sinfonialla. Heidän soittonsa ja laulunsa kuljettavat kuulijat vuosisatojen taakse ja muistuttavat musiikin ajattomasta voimasta.

Vammalan torilla estradin ottaa haltuunsa Vilppu Vuori, joka johdattaa yleisön aikamatkalle muinaissoitinten ja Pohjolan keskiaikaisen musiikin maailmaan. Hän esittelee kiehtovia soittimia, kuten lulletin, turpajurran, jouhikon, avainviulun ja jopa keskiaikaisen säkkipillin, ja tuo menneisyyden äänet osaksi tätä päivää.


Reitti

klo 13.00 | Suomalaisen kirjan museo Pukstaavin puisto / tapahtumasali
Duo Medieval

klo 13.40 | Vammalan tori
Vilppu Vuori

klo 14.15 | Tyrvään Pappilan puutarha
kaikki muusikot ja Kintunperän Seinäruusut


Kiertokävely kulkee läpi Sastamalan keskustan ja yli Vammaskosken sillan, päättyen Tyrvään Pappilan puutarhaan, jossa voi levähtää ja nauttia englantilaista teetä sekä pientä makeaa lisämaksua vastaan.

Laulupolku on maksuton ja avoin kaikille. Se tarjoaa elämyksen, jossa musiikki ja maisema sulautuvat yhteen, ja jossa menneisyyden sävelet kantautuvat tähän päivään.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tapahtumaan voi osallistua koko kierroksen ajaksi tai vain hetkeksi.


Edellinen
Edellinen
16. heinäkuuta

Lontoo, vesimusiikkia 16.-20.7.2025

Seuraava
Seuraava
16. heinäkuuta

Monivärisiä helmiä 1600-luvulta