Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Cuckoo! -lastentapahtuma

  • Herra Hakkaraisen talo 10 Marttilankatu Sastamala, Pirkanmaa, 38200 Finland (kartta)

Cuckoo!

Multi-instrumentalistit ja laulajat Uli Kontu-Korhonen ja Anneliina Rif (Duo Medieval) esittävät festivaalilla Herra Hakkaraisen talossa kesäistä musiikkia keskiajalta laulaen ja soittaen keskiaikaisia soittimia, kuten organettoa, dulcimeria, harppua, nokkahuiluja ja sinfoniaa. Herra Hakkaraisen talon minikonsertit on suunnattu lapsille ja lapsenmielisille. Duo Medieval esiintyy Herra Hakkaraisen talossa kahdessa osassa, klo 10.00–10.20 ja klo 10.40–11.00.

Tapahtumaan pääsee osallistumaan ostamalla lipun Herra Hakkaraisen taloon. Tapahtuma järjestetään sateen sattuessa sisällä, muussa tapauksessa pääosin Herra Hakkaraisen talon piha-alueella.


Uli Kontu-Korhonen

Uli Kontu-Korhonen on monipuolinen muusikko, joka on erikoistunut vanhaan musiikkiin, erityisesti eurooppalaiseen keskiaikaiseen musiikkiin. Hän valmistui Sibelius-Akatemiasta Helsingissä vuonna 1991. Uran aikana hän on esiintynyt sekä solistina että yhtyekokoonpanoissa Suomessa ja Euroopassa ja laulanut muun muassa 20 vuoden ajan keskiaikamusiikkiyhtye Oliphantissa. Uli on tehnyt useita levyjä Alba Recordsille ja äänittänyt Suomen Yleisradiolle. Sopraano Uli Kontu-Korhonen on laulaja, joka soittaa myös keskiaikaisia soittimia, kuten organettoa, dulcimeria, symphoniaa, jousipsalteria sekä suomalaista perinnesoitinta kanteletta. Konserttiesiintymisten lisäksi hän opettaa vanhaa musiikkia Turun Taideakatemiassa ja johtaa Tapiolan Laulun naiskuoroa. Uli on myös erikoistunut musiikin käyttöön terveydenhuollossa ja työskentelee sairaalamuusikkona vastasyntyneiden teho-osastolla Helsingissä.

Anneliina Rif

Anneliina Rif (Rif Tokazier) valmistui Sibelius-Akatemiasta Helsingissä vuonna 1993. Hänen uransa painopiste on vanhassa musiikissa (esim. keskiaika, renessanssi ja barokki), ja hän on esiintynyt ympäri Eurooppaa sekä opettanut useissa musiikkioppilaitoksissa Suomessa. Anneliinan soittimia ovat laulu (sopraano), nokkahuilut, kawla, symphonia, psalteri, jousipsalteri, kellot, kantele, keskiaikainen harppu, tenori-rebekki, krumhorn ja loriman-pilli. Vuosina 2015 ja 2017 hän työskenteli linnamuusikkona Suomen suurimmissa keskiaikaisissa linnoissa. Nykyään hän esiintyy solistina ja yhtyelaulajana konserteissa ja festivaaleilla, opettaa Turussa sekä toimii oppaana ja muusikkona Turun linnassa.


Edellinen
Edellinen
16. heinäkuuta

Meditaatiokonsertti

Seuraava
Seuraava
17. heinäkuuta

Kapulanvaihto