Kruununnimiesmiehen-puutarhassa.jpg

Vanhaa musiikkia upeassa kartanomiljöössä

ENNAKKOON LOPPUUNMYYTY

Upea Vanhakylän kartano sijaitsee keskellä Kaltsilan kaunista kuttuurimaisemaa. Kartano perustettiin vuonna 1751 kruununnimismies Henrik Packalénin toimesta. Kartanon isossa puistossa on noin 50 erilaista omena-, kirsikka-, päärynä- ja muuta hedelmäpuuta ja lisäksi puistoon on istutettu runsaasti jalopuita kuten tammia, lehmuksia, kynäjalavia, saarnia, riippupihlajia ja pylväshaapoja.

Puutarhat olivat yhtä symbolisia keskiajan ja renessanssin sydämelle ja mielelle kuin niiden kauneus ja tuoksu aisteille. Kaikilla kukilla ja hedelmillä oli symbolinen merkityksensä ja oma kielensä. Musiikki somisti usein puutarhoja entisestään, lisäten aistien nautintoja sekä houkutellen mieltä ja sydäntä.

Tässä salonkikonsertissa käsittelemme tätä teemaa, kun aurinko, joka vaalii kaikkea hyvää, hymyilee ja loistaa Doron Schleiferille, Corina Martille ja Micha? Gondkolle (Ensemble La Morra), kun he loihtivat keskiajan tunnelmaa ja taikaa kartanon valoisaan saliin.

Doron Schleifer - laulu
Corina Marti - nokkahuilu ja clavisimbalum
Michal Gondko - luuttu

LIPUT
LOPPUUNMYYTY

Konsertti järjestetään kartanon salissa. Konserttiin on myynnissä rajoitettu määrä lippuja. Konserttilipun hinta sisältää kierroksen Vanhakylän kartanon puistossa sekä kahvin, teen tai mehun sekä voisilmäpullan tai kanelikierteen, joka tarjoillaan päärakennuksen ala-terassilla konsertin jälkeen.