Keskiaikaiset-pidot.jpg

Elämyksiä kaikille aisteille

Keskiaikaisissa pidoissa päästään maku- ja elämysmatkalle keskiajan Suomeen!
Pidoissa pöydät notkuvat herkuista, jotka tarjoillaan vadeittain. Kuten aidossa eurooppalaisessa hovissa on tarjolla monipuolisesti niin kalaa, lihaa kuin kasviksiakin, suolaista ja makeaa, kuumaa ja kylmää. Tunnelma ylläpitää paikalle kutsuttu erilaisista puhaltimista koostuva alta cappella -yhtye, Alta Bellezza, joka soittaa ruokailun lomassa. Pitojen päätteeksi sopii laittaa myös jalalla koreaksi erilaisten hovitanssien merkeissä!

MENU
Pohjolan keskiaikainen keitto
Vahvaan lihaliemeen tehtyä sipulikeittoa, metsurijuustolla gratinoituna L
Keskiaikainen pappilan kalasaalis L, G
Paistettua ahventa, Annan perunaa, makeita nauriita sekä porkkanoita ja sitruuna-ruohosipuli voikastiketta
Paimenen kasvatteja L, G
Yrteillä marinoitua mehevää karitsanniskaa, viinitarhurin kastiketta, Annan perunaa, makeita nauriita, haudutettuja sipuleita sekä valkosipuleita
Pappilan juustokellarin antimia L, G
Päreellinen juustoja sekä oman omenatarhan omena-viherpippuri hilloketta

Jälkiruuaksi
Pappilan puutarharuusut
Ruusu-valkosuklaakermaa sekä mansikoita L, G

Erityisruokavaliomerkinnät:
L = laktoositon
G = gluteeniton
M = maidoton


Keskiaikamenu on mahdollista saada kasvisversiona ennakkoon tilaamalla.

LIPUT
75 € (Lippu.fi -myyntikanavista ostettaessa hintaan lisätään arvonlisävero, palvelupalkkio sekä tilausmaksu.)

Keskiaikaiset pidot järjestetään Tyrvään Pappilassa.
Lippuja myynnissä rajoitetusti.