Kruununnimiesmiehen-puutarhassa.jpg

Kruununnimismiehen aurinko

Doron Schleifer & Corina Marti & Michal Gondko

Su 18.7.2021 klo 15.00
Vanhakylän kartano


				

Vanhaa musiikkia upeassa kartanomiljöössä

Upean kaunis Vanhakylän kartano sijaitsee keskellä Kaltsilan kaunista kuttuurimaisemaa. Kartano perustettiin vuonna 1751 kruununnimismies
Henrik Packalénin toimesta. Kartanon isossa puistossa on noin 50 erilaista omena-, kirsikka-, päärynä- ja muuta hedelmäpuuta ja lisäksi puistoon on istutettu runsaasti jalopuita kuten tammia, lehmuksia, kynäjalavia, saarnia, riippupihlajia ja pylväshaapoja.

Tässä salonkikonsertissa kuullaan musiikkia, jota aikanaan kruununnimiesmies Henrik Packalén saattoi kuulla matkoillaan ympäri Suomea ja Eurooppaa. Kaiken hyvän kasvattava aurinko hymyilee ja paistaa La Morra -yhtyeestä tutuksi tulleiden Doron Schleiferin, Corina Martin ja Michal Gondkon kanssa kilpaa, kun he loihtivat kartanon valoisan salin täyteen renessanssin ja barokin tunnelmaa.

Doron Schleifer - laulu
Corina Marti - nokkahuilu
Michal Gondko - luuttu

LIPUT
30 €

Konsertti järjestetään kartanon salissa. Konserttiin on myynnissä rajoitettu määrä lippuja. Konserttilipun hinta sisältää kierroksen Vanhakylän kartanon puistossa sekä kahvin, teen tai mehun sekä voisilmäpullan tai kanelikierteen, joka tarjoillaan päärakennuksen ala-terassilla konsertin jälkeen.