Plaisirs_de_Musique_1.jpg

Le Jardin de Plaisirs

Plaisirs de Musique (CZ/FRA/NL)

Ti 23.07. klo 18.00
Tyrvään Pappilan Amfiteatteri


Nautintojen puutarhassa

Le Jardin des Plaisirs - nautintojen puutarhassa kertoo tarinan kielletystä rakkaudesta englantilaisen Lady Lavinia Hawthorn'in ja ranskalaisen ritari Tourville'n välillä. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

On vuosi 1697.
Kaksi rakastavaista, ranskalainen ritari, Chevalier de Tourville, ja hänen rakastettunsa Lady Lavinia Hawthorn Englannista, kärsivät kaikkialla vallitsevasta sodasta ja perheidensä asettamista velvollisuuksista.
Useiden vuosien ajan he ovat jo kommunikoineet keskenään pelkästään kirjeiden välityksellä. Samalla heidän rakkautensa on kuitenkin venynyt äärimmilleen.
Ritarin toiveet sotilaallisesta urasta ja hänen vanhempiensa vaatimukset pakottavat hänet hylkäämään mielitiettynsä ja unohtamaan hänet iäksi.
Kaunis ja ovela Lady Lavinia uhmaa kuitenkin tätä kohtaloa ja tekee päätöksen matkustaa yksin Ranskaan. Hänen saapumistaan ilmaisee satakielen ihastuttava laulu, hänen matkatessaan kohti rakastettunsa linnaa. Saavuttuaan linnan puutarhaan, löytää hän ritarinsa nukkumasta sieltä. Voittaako rakkaus sen eteen asetetut esteet ja saako tämä kielletty liitto vanhempien hyväksynnän?

Musiikillisesti ohjelma on kokoelma suloisimpia rakkauslauluja 1700-luvun lopun ja 1800-luvun alun taitteesta, muutamia kokonaisuutta virkistäviä poikkeuksia lukuun ottamatta.

_________________________________________

ESIINTYJÄT
Laila Cathleen Neuman, sopraano
Jean-Sébastien Beauvais, kontratenori
Corina Marti, nokkahuilu
Jan Cizmár, luuttu & musiikinjohto


Jorma Uotinen, kertoja
_________________________________________

Tapahtumaan on vapaa pääsy.