E3-07212018.jpg

Anu Mattila, Ansy Boothroyd, Corina Marti ja Teppo Lampela 21.7.

ANU MATTILA on Sastamalan seurakunnan kanttori ja laulupedagogi, jonka sydän sykkii erityisesti barokin ajan musiikille. Hän on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta vuonna 2005 ja laulupedagogiksi Tampereen ammattikorkeakoulusta vuonna 2017. Hän on opiskellut laulua mm. Seija Nylundin ja Ulla Raiskion johdolla. Hän on osallistunut useana kesänä Sastamala Gregorianan vanhan musiikin mestarikurssille. Mattila on laulanut useiden kuorojen ja orkesterien sopraanosolistina ja laulaa vanhaan musiikkiin keskittyvässä Vokaaliyhtye Lumouksessa.

ANSY BOOTHROYD on monipuolinen sopraano, jonka repertuaari yltää vanhasta musiikista jatsiin. Hän on opiskellut laulua Royal Gollege of Music´ssa. Hän esiintyy mm. kokoonpanoissa Vox Animae, Sprezzatura sekä Jazzmatazz. Hän on esiintynyt solistina oratorioissa mm. Queen Elisabeth Hallissa sekä Barbicanissa sekä myös oopperoissa. Hän on konsertoinut mm. Englannissa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa. Laulun ohella Boothroyd on ammattimainen keraamiikko ja veistäjä.

CORINA MARTIa on ylistetty hätkähdyttävän loistavavaksi ja ilmaisuvoimaiseksi esiintyjäksi. Hän valmistui huilun- ja cembalonsoittajaksi Lucerne Academy of Music -oppilaitoksesta. Hän on keskittynyt vanhoihin huiluihin ja myöhäisen keskiajan ja varhaisen renessanssin musiikkiin. Hän esiintyy, levyttää ja opettaa laajasti eri puolilla Eurooppaa ja Lähi-itää sekä Yhdysvalloissa, Etelä-Amerikassa ja Japanissa. Yhdessä La Morra -yhtyeen kanssa Marti on levyttänyt useita innostuneen vastaanoton saaneita levyjä, joilla yhtye esittää 1400-luvun ja 1500-luvun alkupuolen musiikkia.

TEPPO LAMPELA valmistui Sibelius-Akatemiasta opettajanaan Marjut Hannula. Nuoruudessaan hän lauloi yli vuosikymmenen Cantores Minores -poikakuorossa sekä myöhemmin Radion Kamarikuorossa. Hän on laaja-alainen laulun moniottelija, joka konsertoi sekä baritonina että kontratenorina, johtaa Kansalliskuoroa sekä Helsingin Lauluveljiä, toimii Polyteknikkojen kuoron ja Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajien äänikouluttajana ja kuorolevyjen taiteellisena tuottajana.