Tapahtumainfo

LIPUT
Konserttilippuja on ennakkoon myynnissä Tiketin verkkokaupassa ja palvelupisteissä sekä Tyrvään kirjakaupassa. Tapahtumaviikolla lippuja myydään Tyrvään Pappilan festivaali-infossa (ei avoinna ma 23.7.) sekä konserttipaikkojen ovella noin tuntia ennen konserttia, mikäli lippuja on jäljellä. Liput tarkistetaan konserttipaikkojen ovilla. Ennakkoon varattujen lippujen sekä festivaalipassien lunastus tapahtuu lipunmyynnissä konserttialueella. Mikäli aiot ostaa lipun vasta ovelta, varaa mukaan käteistä. LIPUT

SAAPUMINEN KONSERTTEIHIN
Suosittelemme yleisöämme käyttämään Tampereelta sekä Sastamalasta kulkevia festivaalibusseja. Tapahtuman ajojärjestelijät ohjaavat omalla autolla kulkevia paikoituksessa. Varaudu saapumaan konserttialueelle hyvissä ajoin, sillä paikoitus voi viedä ruuhkassa aikaa. Pyhän Marian kirkon aluekartta. Ajo-ohjeet konserttipaikoille: Konserttipaikat

TURVALLISUUS
Tapahtuma-alueelle ei saa tuoda omia alkoholijuomia, eläimiä eikä vaaralliseksi luokiteltavia esineitä.
Tupakointi on sallittua ainoastaan sille varatuilla alueilla.
Konserteissa on ensiapupäivystys, päivystävät henkilöt tunnistat huomioliiveistä.
Ajojärjestelyjä alueella hoitaa Tyrvään-Vihattulan VPK

TALLENTAMINEN
Virallinen festivaalikuvaaja taltioi konserttien tähtihetkiä, ja kuvia päivitetään festivaalin Instagram-tilille tapahtuman aikana. Esitysten kaikenlainen luvaton taltiointi kameralla tai matkapuhelimella on kiellettyä. Kuvaaminen kirkossa ja piha-alueella ennen konsertteja ja konserttien jälkeen on sallittua, ja myös suotavaa. Voit jakaa tunnelmiasi somessa hashtagilla #SG2018.

KONSERTTITARJOILUT
Konsertialueilla on erilaisia tunnelmallisia kahvi- ja ruokailumahdollisuuksia. Tutustu eri konserttien kahvila- ja ravintolapalveluihin.

VASTUULLISUUS
Pyrimme osaltamme tekemään maailmasta hieman paremman paikan. Minimoimme kaikenlaisen kertakäyttöastioiden määrän, emmekä hanki festivaalille isoja vuosittain vaihtuvia mainoslakanoita tai muuta kertakäyttörekvisiittaa. Festivalin ohjelmisto on akustista, joten tapahtuman sähkönkulutus on minimaalista.

Keväällä 2018 aloitimme yhteistyön Sastamalan kaupungin työllisyyspalveluiden Työteekin sekä kehitysvammaisten työ- ja toimintakeskus Oivapajan kanssa. Työteekki valmistaa tänä vuonna tapahtuman taiteilijalahjat ja Oivapajan väki osallistui festivaalin markkinointipostituksiin.

YHDENVERTAISUUS JA SAAVUTETTAVUUS
Kulttuuri kuuluu kaikille. Yhdenvertaisuus kuuluu festivaalimme arvoihin, ja teemme parhaamme, että jokainen asiakas voisi nauttia konserttielämyksistämme tasapuolisesti. Tämä näkyy muun muassa siinä, että festivaali tarjoaa joka vuosi myös täysin maksutonta ohjelmaa, ja lapsille, opiskelijoille ja eläkeläisille on maksulisiin konsertteihin erityishinnat.

Kaikkiin konserttitiloihin on esteetön kulku pyörätuolilla, ja tilojen yhteydessä on inva-wc:t.
Henkilökohtainen avustaja pääsee tapahtumiimme liputta maksavan asiakkaan mukana. Tämä ei koske vain liikuntarajoitteisia asiakkaita vaan kaikkia avustajan tarpeessa olevia asiakkaitamme.
Festivaaliohjelmamme painetaan suomeksi ja englanniksi.

Vastaamme mielellämme kaikkiin mieltänne askarruttaviin kysymyksiin:
tuotanto@sastamalagregoriana.fi tai puh. 045 874 2345